Orari i punës

E Hënë: 08:00 - 17:00
E Martë: 08:00 - 17:00
E Mërkurë: 08:00 - 17:00
E Ejte: 08:00 - 17:00
E Premte: 08:00 - 17:00
E Shtunë: 08:00 - 17:00
E Diel: E mbyllur

Ju mirëpresim gjatë orarit të punës

Dritare

Dritaret janë bërë një element i rëndësishëm arkitektonik i çdo ndërtese. Seleksionimi i tipit të saktë, formës, materialit dhe ngjyrës ndikojnë në pamjen përfundimtare të ndërtesës dhe gjithashtu në mirëqënien e njerëzve që jetonë brenda asaj ndërtese.

 

Dritaret moderne - bashkëkohore jo vetëm mundësojnë dhe krijonë më shumë dritë dhe ajër  brenda dhomave, por gjithashtu ato sigurojnë fleksibilitet të pakufizuar. Në Les Kommerce, ne ofrojmë dy lloje të materialeve të profileve për dritare (PVC dhe Dru), nga furnizues me clësi shumë të lartë të produkteve, siç janë Aluplast dhe Jelovica.