previous arrow
next arrow
Slider

Влезните врати се елемент кој го пренесуваат вашиот животен стил до вашиот дом.

Јеловица врати

 

Алупласт врати

Алупласт влезна врата 70мм

entrance70mm

 

 

 • 70 mm длабочина
 • Карактеристиките на топлинска изолација за стандардна комбинација Uf вредност = 1,5 W / m²K
 • Дебелина на застаклување до 41 мм
 • Двоен дизајн сорта во појас (површински офсет | полу-површински офсет)
 • Покриена, невидлива дренажа е можно
 • 5 коморен систем како стандардна комбинација
 • Користењето на соодветниот хардверски прозорец гарантира извонредна заштита од пауза
Алупласт влезна врата 85мм

entrance70mm

 

 

 • 85 mm длабочина
 • Карактеристиките на топлинска изолација за стандардна комбинација Uf вредност = 1,3 W / m²K
 • Дебелина на застаклување до 51 мм
 • Двоен дизајн сорта во појас (површински офсет | полу-површински офсет)
 • Покриена, невидлива дренажа е можно
 • 6 коморен систем како стандардна комбинација
 • Користењето на соодветниот хардверски прозорец гарантира извонредна заштита од пауза

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!